Novice

Mladi ribiči

DRŽAVNO PRVENSTVO MLADIH RIBIČEV

V lovu rib s plovcem v kategorijah  U-15, U-20 in U-25

RD Sevnica je organizirala državno prvenstvo kategorij U-15,U-20 in U-25  Tekmovanje je bilo v soboto 01. in nedeljo 02. JUNIJA  2019. Tekmovanje je potekalo na tekmovalni trasi RD Sevnica na Orehovem. Ribiško družino Radgona so zastopali v kategoriji U – 15 Enej Kapun, Aljaž Ružič in Aljaž Hecl, v kategoriji U – 20 Mihael Čuk in v kategoriji U – 25 Mihael Kukovec mentor je bil Avgust Pelcl.

Naši tekmovalci so se uvrstili tako: V kategoriji U – 15 je Aljaž Ružič zasedel skupno 3 mesto z dvakrat doseženim drugim mestom, Aljaž Hecl je zasedel skupno 6. mesto z enim četrtim in enim prvim mestom, Enej Kapun je zasedel skupno 8. mesto z enim drugim in enim tretjim mestom. Tekmovalo je 12 tekmovalcev med katerimi je bil zmagovalec član RD Novo Mesto Klemen Šoštar z dvakrat doseženim prvim mestom.

V kategoriji U – 20 je zmagala med šestimi tekmovalci Klementina Križanec iz RD Slovenska Bistrica z enim drugim in enim prvim mestom, Mihael Čuk je z enim četrtim in enim petim mestom zasedel peto mesto.

V kategoriji U – 25 je Mihael Kukovec zasedel 9. mesto, med 10. tekmovalci je zmagal Rober Kolegar iz RD Ptuj z dvakrat doseženim drugim mestom.

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja