RP Gornja Radgona

RP G. Radgona

Ribiški  dom  v Podgradu   tel.: 041 283 359

Ribiški dom Lisjakova struga   tel.: 040 640 068

Ali zastopnik RP tel.: 051 312 587

V ribiških domovih ponujamo razne vrste pijač, organiziramo tudi postrežbo za večje skupine, možnost je tudi najema prostorov za piknike. V Podgradu je dom odprt vsak dan popoldan razen v zimskem času v soboto, nedeljo in praznikih pa cel dan. Ob reki Muri pa so tudi urejene sprehajalne in kolesarske poti. V Lisjakovi strugi je urejeno tudi odbojkarsko in manjše košarkarsko igrišče ter rusko kegljišče. V gramoznici Podgrad in Lisjakovi strugi je možen ribolov na  način  »  Ujemi in izpusti «.

V ribolovnih gramoznicah RP G. Radgona in Negovskem jezeru ter v bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeperko.  V Negovskem jezeru je možen » Nočni ribolov « . Informacije za to se dobijo v ribiških domovih.

Za nočni čas ribolova se šteje čas od mraka do zore naslednjega dne. Zora nastopi eno uro pred sončnim vzhodom, mrak pa nastopi eno uro po zahodu sonca. Za določitev časa sončnega vzhoda in zahoda se upoštevajo podatki Agencije Republike Slovenije za okolje.

Dnevne dovolilnice lahko kupite v ribiškem domu v Podgradu in Lisjakovi strugi, TIC G. Radgona, Gostilni Graščak v Negovi, Parti bar v G. Radgoni in preko spletnega naslova www.ribiskekarte.si  

Pri ribolovu se mora upoštevati Ribolovni režim RD in Ribolovni režim RP G. Radgona

Ribolovne vode RP Gornja Radgona