RP Radenci

 

RP Radenci

 

Ribiški  dom  v
Hrastje Moti tel.: 02 566 18 64 ali  031 850 025

 

Ribiški dom je odprt
vsak dan od 13. do 21. ure, razen v sredo ko je zaprt.

Mura

V ribiškem domu ponujamo razne vrste jedi in pijač, organiziramo tudi postrežbo za večje skupine, možen je najem prostorov za piknike. Ob reki Muri pa so tudi urejene sprehajalne in kolesarske poti. V ribolovnih gramoznicah TE Radenci in v bližnji reki Muri lahko lovimo : Sulca, ščuko, smuča, klena, mreno, podust, ogrico, bolena, amurja, soma, krapa, linja, ploščiča, koreslja, zeleniko, androgo in rdečeperko. Možnost ribolova je tudi na način » Ujemi in izpusti « in » Nočni ribolov « . Informacije za to se dobijo v ribiškem domu v Hrastje Moti.

V vseh revirjih RD Radgona  je dovoljen ribolov na dve palici. V ribolovnih vodah RD Radgona se lahko lovi roparico na dele mrtve ribe ali druge vabe katere so dovoljene z zakonom samo na eno palico. Ko izpolniš normo za dnevni ulov, moraš zaključiti z ribolovom.

Hrastje Mota dom in Desno okrogla

 Ko izpolniš normo za dnevni ulov, moraš zaključiti z ribolovom. Lahko pa dokupiš dnevno dovolilnico in loviš ribe dalje, če uloviš krapa, prej ulovljeni drobiž lahko obdržiš.

Dolga tekmovalna in Okrogla pri barnu

Za nočni čas ribolova se šteje čas od mraka do zore naslednjega dne. Zora nastopi eno uro pred sončnim vzhodom, mrak pa nastopi eno uro po zahodu sonca. Za določitev časa sončnega vzhoda in zahoda se upoštevajo podatki Agencije Republike Slovenije za okolje.

Dnevne dovolilnice lahko kupite v ribiškem domu ali pri Božidarju Habjanič v Hrastje Moti tel.: 031 519 706 ter preko spletnega naslova www.ribiskekarte.si  

Pri ribolovu se mora upoštevati Ribolovni režim 2021

 

 

 

 

Ribolovne vode v
RP Radenci