Novice

Vabilo na volitve

VABILO

Vabimo vas, da se v soboto 08. maja 2021 od 9.ure do 19 ure v ribiškem domu v Hrastje Moti, udeležite volitev  organov Ribiške družina Radgona.

Volili bomo predsednika in podpredsednika Ribiške družine Radgona ter člane Upravnega odbora: gospodarja, vodja čuvajske službe, tajnika in blagajnika ter zastopnike Ribiških podružnic ( RP ): RP G. Radgona, RP Linj iz apaške doline, RP Radenci, RP Tišina in RP Videm.

Prav tako bomo volili tudi člane Nadzornega obora in Disciplinske komisije, tožilca in njegovega namestnika.

Ker v RD Radgona nismo mogli izvesti posvetovalnih Zborov članov Ribiških podružnic na katerih bi člani podružnic predlagali in izvolili svoje zastopnike, je Volilna komisija pripravila glasovnice za vsako Ribiško podružnico posebej.

Tako bomo člani podružnic volili celo vodstvo RD Radgona in samo zastopnike podružnic v katerih smo člani.

Kako bodo potekale volitve si lahko pogledate, da preberete Poslovnik o delu volilne komisije in glasovnice 21.

Spoštovani ribiči, volitve so najpomembnejše dejanje vsakega društva. Na volitvah bomo člani RD Radgona izvolili svoje predstavnike – zastopnike za naslednjih pet let, zato še enkrat vabljeni na naše volitve!

S seboj imejte člansko izkaznico ali letno dovolilnico, lahko tudi drug osebni dokument.

Še opozorilo vsem kateri se bomo udeležili volitev, gre pa za preprečevanje epidemije.

Člani – volivci RD Radgona bomo z odgovornim ravnanjem poskrbeli za izvajanje veljavnih ukrepov za zajezitev epidemije covid-19.

Upoštevali bomo medsebojno razdaljo med udeleženci katera mora biti najmanj 1,5 metra, razen med osebami iz skupnega gospodinjstva. V zaprtem prostoru pa bomo uporabljali  zaščitno masko….

Udeležite se volitev  organov Ribiške družina Radgona.

Dober prijem!

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.