Novice

Informator Razpis za volitve

INFORMATOR

Vse člane RD Radgona seznanjamo z razpisom za volitve vodilnih Ribiške družine Radgona, volili se bodo:

Predsednik, podpredsednik, gospodar, tajnik, blagajnik in vodja čuvajske službe in pet zastopnikov Ribiških podružnic – Upravni  odbor  ( Nadzorni odbor, Disciplinsko komisijo, tožilca in njegovega namestnika in volilno komisijo RD ) za mandat 2021 do 2025.

Upravnega odbora je dne 24.02.2021 na svoji 70. redni seji sprejel sklep o razpisu volitev RD Radgona.

Vsi člani z volilno pravico ste po standardni pošti prejeli kandidacijske liste in razpis za volitve, dobro bi bilo če bi čim več članov predlagalo svoje kandidate.

Po zbranih prispelih kandidaturah, rok za oddajo je do 15. marca, se bo sestal Upravni odbor – predsedstvo RD in Volilna komisija RD katera bo pripravila kandidacijske liste za volitve.

Vsa polnoletni član RD lahko odda kandidaturo celo vodstvo Ribiške družine Radgona:  predsednika, podpredsednika, gospodarja, vodja čuvajske službe, tajnika in blagajnika.

Prav tako lahko poda predloge, za svojo Ribiško podružnico, po enega člana Upravnega ( zastopnika Ribiške podružnice ), člana ali namestnika disciplinske in volilne komisije ter člana Nadzornega odbora.

Zadnje volitve vodstva RD Radgona so se izvedle na 37.seji skupščine katera je bila v 10.01.2016  v  Ribiškem domu v Hrastje Moti. Torej je mandat, sedanjemu vodstvu,  potekel že v letu 2020. Zaradi omejitev vlade glede širjenja COVID-19 in potrditve Statuta in poslovnika o delu Občnega zbora v letu 2020 ni bilo časovno možno izpeljati volitev RD Radgona.

Upravni odbor je na svoji zadnji seji sprejel tudi sklep da se Volilni zbor članov RD Radgona izvede 10. aprila 2021 v Lisjakovi strugi.

Če pa bodo veljale še naprej omejitve države za preprečevanje širjenja virusa COVID-19 bo zbor članov potekal na daljavo. Zaradi tega že sedaj obveščamo vse člane RD Radgona, da bo Volilni zbor članov izveden, v skladu s poslovnikom o dela Zbora članov, na daljavo o načinu in izvedbi boste člani obveščeni po standardni pošti.

Priloge:

Kandidatura za volitve 2021 1 

Obvestilo volitve RD Radgona 2021 – 2025

Dodaj odgovor

Vaš e-naslov ne bo objavljen.